IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Комиците в политиката - реакция на сухия политически разговор

Всеки път, когато политическата колода с карти включва джокер, това е знак, че болестта във върхушката е стигнала твърде далеч

10:10 | 26.10.19 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Комикът Зеленски стана президент на Украйна. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Комикът Зеленски стана президент на Украйна. Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 23:24 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

3
rate up comment 2 rate down comment 3
Бидонойл
преди 4 години
А защо по време на изборите в Украйна мурзилите толкова обичаха комиците? Защото смятаха че са по-русофили от Порошенко. А когато не се оказаха такива, веднага ги намразиха. Путинофил няма как да обича управник, който пази националните си интереси.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 7 rate down comment 2
дядя Вова
преди 4 години
По същата причина може да назначат учиндолският шут за презедент, ако тук обезлюдее без време, трябва някой да забавлява публиката.А той и зидарска престилка си има, Козяк би одобрил моменталически.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 2
дядя Вова
преди 4 години
Защо на Украйна са и нужни комици за президенти? Защото:- Населението катастрофически пада, беднее и бяга от страната. Това го имат 100% за по-голямо зло от Русия.- С тия нацисти, заседнали във властта, които дори САЩ признава частично за нацисти (батальона Азов), Европа през крив макарон.- Кукловодът олигарх на тоя шут вече коли и беси страната и другите олигарски.- Промишленост тотално съсъпана, защото не е политкоректна - тя е вързана с руският пазар по дизайн.- Ще продават земя на чужденци, за да може да не фалират и МВФ да не им дърпа ушите.Те затова Петре им трябва шут за президент. Да не би още веднага да скочат и войната на Донбас са свърши.Такива са фактите, другото е само лукуми от лукаваго.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още